Programme

 1. Erkel Ferenc: Festival Overture
 2. Kuhlau, Friedrich: Overture to Elverhøj
 3. Lumbye, Hans Christian: Copenhague Steam Railway Galop
 4. Strauss, Johann: Bauern polka
 5. Newman, Alfred: 20th Century Fox Fanfare
 6. Silvestri, Alan: Forest Gump Suite
 7. Morricone, Ennio: The Mission - Gabriel's Oboe
  Siménfalvy Árpád oboe
 8. Webber, Andrew Lloyd: The Phantom of the Opera Suite The phantom of the opera, Think of me, Angel of music, All I ask of you, Masquerade, The music of the night
 9. Horner, James: Titanic Suite Take Her to Sea, Mr. Murdoch, Never an Absolution, Southhampton, Hard to Starboard, My Heart Will Go On
 10. Williams, John Towner: A Tribute to John Williams Star Wars, Jaws, Superman, Harry Potter, Indiana Jones, E.T.
  Erdélyi Dániel conductor

Location

BME K épület, aula
Műegyetem rakpart 3.
1111 Budapest
Magyarország
HU

A belépés díjtalan, a hangverseny után adományokat köszönettel fogadunk. Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A hagversenyről videó felvétel készül, amely majd a Zenekar Youtube oldalán és ezen a lapon is elérhető lesz, feliratkozás esetén a felvétel elkészültéről küldünk értesítőt. Kövesse a Zenekar hivatalos Facebook-oldalát, hogy időben értesüljön a közelgő koncertjeinkről. A koncert Facebook-eseménye: facebook.com/events/402186213893390.

A hangversenyről itt olvasható az Egyetem beszámolója.

Fellépők

A fellépő zenekari tagok (és kisegítők) listája központilag 2016 májusától van vezetve. A korábbi hangversenyeknél így elképzelhető, hogy az alábbi lista hiányos, ill. hibás. A listára a feliratkozási kérelmet ill. javítást a Kapcsolat oldalon az Archívum kategóriát kiválasztva lehet elküldeni a teljes név, a játszott szólam és ennek az oldalnak az URL címének megadásával, lehetőleg a fellépés tényét valamivel igazolva.
A táblázat jelölései: szólamvezető, kisegítő.

Videók