Műsor

  1. Wagner, Richard Wilhelm: Tannhäuser - nyitány
  2. Bartók Béla: Magyar parasztdalok
  3. Dvořák, Antonín Leopold: 8. szimfónia
    Erdélyi Dániel karmester

Helyszín

BME K épület, aula
Műegyetem rakpart 3.
1111 Budapest
Magyarország
HU

A belépés díjtalan, a hangverseny után adományokat köszönettel fogadunk. Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! A műsort szünet nélkül adjuk elő.

A hagversenyről videó felvétel készül, amely majd a Zenekar Youtube oldalán és ezen a lapon is elérhető lesz, feliratkozás esetén a felvétel elkészültéről küldünk értesítőt. Kövesse a Zenekar hivatalos Facebook-oldalát, hogy időben értesüljön a közelgő koncertjeinkről. A koncert Facebook-eseménye: facebook.com/events/409725603043503/. A hangversenyt a Budavári Schönherz Stúdió előben közvetíti: https://www.youtube.com/watch?v=XV4MUpOIDxc.

Fotó: Szőke Dorka

Fellépők

A fellépő zenekari tagok (és kisegítők) listája központilag 2016 májusától van vezetve. A korábbi hangversenyeknél így elképzelhető, hogy az alábbi lista hiányos, ill. hibás. A listára a feliratkozási kérelmet ill. javítást a Kapcsolat oldalon az Archívum kategóriát kiválasztva lehet elküldeni a teljes név, a játszott szólam és ennek az oldalnak az URL címének megadásával, lehetőleg a fellépés tényét valamivel igazolva.
A táblázat jelölései: szólamvezető, kisegítő.