Műsor

 1. Vivaldi, Antonio: B-dúr szonáta, RV76
  Camerata Universitatis kamarazenekar
 2. Telemann, Georg Phlipp: Tafelmusik I G-dúr kvartett, TWV43:G2
  Siménfalvy Árpád oboa
  Camerata Universitatis kamarazenekar
 3. Händel, Georg Friedrich: e-moll trio szonáta, HWV395
  Camerata Universitatis kamarazenekar
 4. Telemann, Georg Phlipp: Tafelmusik I A-dúr Concerto, TWV53:A2
  Mihály Veronika hegedű
  Pásztói Balázs hegedű
  Fábián Ildikó brácsa
  Kesselyák Bence nagybőgő
  Camerata Universitatis kamarazenekar

Helyszín

BME kert
Műegyetem rakpart 3.
Budapest
Magyarország
HU

A Műegyetemi Szimfonikus Zenekar egyik kamaraformációjának, a Camerata Universitatis együttes (Balázs János - hegedű, Szabó Orsolya - fuvola, Rácz Gergely - cselló, Horváth Kristóf - continuo) őszi járványkompatibilis koncertje. Az eseményt szabadtérre szervezzük, a Műegyetem kampuszán: a K és KÖ épületek közelében (https://www.bme.hu/egyetem-terkepe), a Sóhajok hídjától délre a nagy placcon, a fekete öko-ház környékén.  Mi reménykedünk abban hogy az időjárás és a vírushelyzet sem akadályozza majd a koncertet, de az érdeklőknek ajánljuk, hogy keressék fel ezt a lapot a koncert napján a legfrissebb hírekért. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Facebook-esemény: facebook.com/events/685487048989025

Frissítés (2020. 10. 2.): Most már szinte biztos, hogy meg fogjuk tudni tartani szabadtéri koncertünket a fantasztikus időjárásnak köszönhetően. A Műegyetem Budafoki úti kapuja zárva lesz, bejutás csak a Duna felőli főbejáraton lehetséges (Műegyetem rkp. 3.) - keresztül kell haladni a K épületen (maszk viselése kötelező!), az irányokat táblákkal jelezni fogjuk. A koncert fél négykor kezdődik, a kapun háromtól lehet bejönni.

Fellépők

A fellépő zenekari tagok (és kisegítők) listája központilag 2016 májusától van vezetve. A korábbi hangversenyeknél így elképzelhető, hogy az alábbi lista hiányos, ill. hibás. A listára a feliratkozási kérelmet ill. javítást a Kapcsolat oldalon az Archívum kategóriát kiválasztva lehet elküldeni a teljes név, a játszott szólam és ennek az oldalnak az URL címének megadásával, lehetőleg a fellépés tényét valamivel igazolva.
A táblázat jelölései: szólamvezető, kisegítő.